Son Dakika! İstanbul'da Eylem Hazırlığındaki DHKP-C'li Teröristler Silahlarıyla Birlikte Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'dan gelen son dakika bilgisine göre, sansasyonel eylem hazırlığında oldukları iddia edilen DHKP-C'li teöerö örgütünden 4 kişinin yakalandı. Teröristler polis ekiplerinin operasyonu ile kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul’dan gelen son dakika bilgisine göre, sansasyonel eylem hazırlığında oldukları iddia edilen DHKP-C’li teöerö örgütünden 4 kişinin yakalandı. Teröristler polis ekiplerinin operasyonu ile kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Gelen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve istihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin beraber düzenlediği operasyonda DHKP-C terör örgütü üyesi olduğu belirlenen 4 kişinin eylem hazırlığı esnasında yakalandığı belirlendi. birçok suçtan kaydı olduğu belirlenen DHKP-C üyesi B.E’nin kentte sansasyonel eylem yapmaya hazırlandığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından bu gün Esenyurt’ta bir hücre evine baskın düzenleyen polis ekipleri B.E ve yanında bulunan F.B, Ö.Ç, ve A.İ.K adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu adreste yapılan incelemelerde 1 adet, AK-47 tipi kaleşnikof markalı silah ve bu silaha ait 2 adet şarjör, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 130 adette fişek ele geçirildiği öğrenildi. Ayrıca arama yapılan evde çok sayda örgüt dökümanı da ele geçirildi. Eylem için talimat alan DHKP-C üyesi B.E’nin henüz saldırı için hangi hedefi seçtiği ise belirlenemedi. Polis tarafından gözaltın alınan terör örgütü üyesi B.E, Ö.Ç, F.B ve A.İ.K Vatan Caddesinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Gelen bilgilerde şüphelilerin gözaltı süreçlerinin devam ettiği açıklaması yapıldı.
 

 

son dakika istanbul terör operasyonu eylem hazırlığı teröristler gözaltı DHKP-C