Son Dakika! İstanbul'da DEAŞ'lı Bir Terörist Polis Memuruna Bıçakla Saldırarak Şehit Etti

TAKİP ET

İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğünde bir DEAŞ'lı teröristin yanındaki bıçakla polis memuruna saldırarak şehit ettiği öğrenildi.

İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğünde bir DEAŞ’lı teröristin yanındaki bıçakla polis memuruna saldırarak şehit ettiği öğrenildi.

İstanbul’da polisler tarafından DEAŞ’a yönelik operasyonda yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğünde bir polis memuruna bıçakla saldırarak şehit ettiği bilgisi alındı.

BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDAYDI

Gelen ilk bilgilere göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ’a yönelik olarak yapılan operasyonda ismi henüz açıklanmayan bir DEAŞ’lı teröristin bombalı eylem hazılığındayken yakalandığı belirtildi.

NEZARETHANEYE GÖTÜRÜRKEN POLİSİ BIÇAKLADI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi yerleşkesinde yakalanan DEAŞ’lı teröristi nezarethaneye götürmekte olan bir polis memuru teröristin bıçaklı saldırısı sonucunda şehit oldu. Polis memurunun saldırı sonucunda ağır yaralandığı ve saldırgan teröristin vurularak öldürüldüğü bilgisi verildi. Hastaneye kaldırılan polis memurunun şehit olduğu öğrenildi.

 

son dakika haberleri DEAŞ DEAŞlı terörist vatan emniyet müdürlüğü istanbul polis memuru bıçaklı saldırı şehit