Son Dakika! İstanbul'da Büyük Panik: Patlama Sesi Duyuldu, Yaralılar Var

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir apartman dairesinde sobadan kaynaklandığı iddia edilen bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelerde 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir apartman dairesinde sobadan kaynaklandığı iddia edilen bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelerde 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

İstanbul Esenyurt’ta yer alan bir apartmanda duyulan patlama sesi büyük panik yarattı. Alınan bilgilere göre, Suriye uyruklu bir ailenin oturduğu apartman dairesinde 4^ü çocuk 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

SOBADAN KAYNAKLANDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

İstanbul Esenyurt’ta Mehterçeşme Mahallesi 1839. Sokakta bulunan 6 katlı bir binanın 3. katında meydana geldiği öğrenilen patlamanın sobadan kaynaklandığı iddia edildi. Patlama sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahale sonrasında 4’ü çocuk 6 kişiyi Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Patlamanın ardından meydana gelen yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığı da aktarıldı. Polis ekiplerinin patlamanın meydana geldiği bölgeye gelerek olayla ilgili inceleme başlattıkları öğrenildi.

 

Son dakika İstanbul İstanbul haberleri Patlama Soba Apartman Patlama neden yaşandı Ölü ve yaralı var mı