Son Dakika! İstanbul Maltepe'de Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de eli silahlı kişiler tarafından bir kahvehaneye ateş açıldı. Kahvehaneye açılan ateş sonucunda 1 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişininse yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Maltepe’de eli silahlı kişiler tarafından bir kahvehaneye ateş açıldı. Kahvehaneye açılan ateş sonucunda 1 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişininse yaralandığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Maltepe Aydınevler Mahallesi’nde saat 21.00’ı gösterdiği sıralarda meydana geldi. Mahallede bulunan Uyanık Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehaneye silahlı kişilerin yer aldığı bir araç içerisinden rastgele etrafa ateş açıldığı ve açılan ateş sonucunda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Silahlı saldırganların olay yerinden araçla hızla kaçtığı öğrenilirken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

YARALILARDAN BİRİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kahvehaneye açılan ateş sonucunda yaralanan 3 kişi ambulanslarla Maltepe Devlet Hastanesine sevk edilirken saldırıda yaralanan ve 22 yaşında olduğu öğrenilen Fazlı Öncel’in kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Saldırıda yaralananların yakınları olayı haber alır almaz hastaneye akın ederken polis ekiplerinin de hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Olayda ayağından yaralanan 2 kişinin tedavilerinin sürdüğü bilgisine ulaşılırken polis ekiplerinin saldırıyı düzenleyerek olay yerinden kaçan saldırganları arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. 

 

son dakika istanbul maltepe aydınevler kahvehane silah saldırı 1 ölü 2 yaralı