Son Dakika! İnşaat İskelesi Çöktü: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Hakkari Yüksekova'da yapımı devam etmekte olan konut inşaatında iskele çökmesi sonucunda 4'üncü kattan düşen 2 işçinin hayatını kaybettiği ve 1 işçinin yaralandığı öğrenildi.

Hakkari Yüksekova’da yapımı devam etmekte olan konut inşaatında iskele çökmesi sonucunda 4’üncü kattan düşen 2 işçinin hayatını kaybettiği ve 1 işçinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, Hakkari Yüksekova ilçesinde Esenyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yapımı devam etmekte olan konut inşaatında çöken iskele sonucunda 4’üncü kattan düşen 2 işçi hayatını kaybetti.

4. KATTAN DÜŞEREK CAN VERDİLER

İskelede meydana gelen çökme sebebiyle 43 yaşında olduğu öğrenilen Mehmet Avcı, 40 yaşındaki Abdulaziz Çiftçi ve 41 yaşındaki Habib Ay’ın 4’üncü kattan aşağı düştüğü belirtildi. Yere düşen işçilerden Mehmet Avcı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken Abdulaziz Çiftçi ve Habib Ay’ın olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçilerden Abdulaziz Çiftçi’nin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Hatay Yüksekova İskele İskele Çöktü