Son Dakika! Galatasaray Divan Kurulu'nda Nazifoğlu ve Narman Birbirine Girdi: "Terbiyesiz Sensin Ulan"

TAKİP ET

Galatasaray'ın bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında büyük gerginlik yaşandı. Kurulda, eski yönetici olan Levent Nazifoğlu ile Alper Narman arasında geçen diyalog tansiyonu bir hayli yükseltti.

Galatasaray’ın bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında büyük gerginlik yaşandı. Kurulda, eski yönetici olan Levent Nazifoğlu ile Alper Narman arasında geçen diyalog tansiyonu bir hayli yükseltti.

10 DAKİKA ARA VERİLDİ

Galatasaraylı yöneticilerin de bulunduğu Galatasaray Ağustos ayı olağanüstü toplantısında büyük gerginlik yaşandı. Olağanüstü toplantıda, Galatasaray’ın yöneticisi olan Alper Narman’ın Galatasaray eski yöneticisi olan Levent Nazifoğlu’na “Terbiyesizlik yapma” demesinin ardından ortam bir anda gerildi. Narman’ın yaptığı bu çıkış sonrasında eski yönetici Nazifoğlu, “ Terbiyesiz sensin ulan” diyerek yanıt verdi. İkili arasında gerilim giderek tırmanırken Galatasaray Divan Kurulu’na 10 dakikalık ara verme kararı alındı.

 

galatasaray divan kurulu sğustos ayı olağünüstü toplantı levent nazifoğlu alper narman gerilim kavga terbiyesiz tartışma