Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Görüşmesi Başladı: İkili İlişkiler Gündemde

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi Rusya'da başladı. Başlayan kritik görüşmenin Devlet Başkanlığı Rezidansında sürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi Rusya’da başladı. Başlayan kritik görüşmenin Devlet Başkanlığı Rezidansında sürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün öğle saatlerinde Türkiye’den Rusya’ya hareket etti ve Erdoğan Soçi’ye iniş yaptı. Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşmenin başladığı öğrenilirken görüşmede birçok konunun ele alınmasının beklendiği belirtildi.

İKİ LİDER BİRARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin Devlet Başkanlığı Rezidansı’nda kritik görüşmesine başladı. saat 17.20 sularında başlayan görüşmeye Erdoğan’la birlikte Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ında katılım gösterdiği belirtildi. İki liderin bir araya geldiği önemli görüşmede ilk olarak Suriye meselesinin görüşmede baş konu olarak değerlendirileceği aynı zamanda Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerinin de detaylı şekilde görüşülmesinin beklendiği belirtildi.

 

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan Vladimir Putin Görüşme Detaylar Suriye meselesi Soçi Rusya Kritik görüşme