Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı İbadi Telefonda Görüştü: Gündem Referandum

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün akşam saatlerinde Irak Başbakanı İbadi ile telefon görüşmesi yaptı. Yapılan önemli telefon görüşmesinde Kuzey Irak'ın referandum kararı ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün akşam saatlerinde Irak Başbakanı İbadi ile telefon görüşmesi yaptı. Yapılan önemli telefon görüşmesinde Kuzey Irak’ın referandum kararı ele alındı.

Bugün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı Haydar El İbadi arasında telefon görüşmesi yapıldı. Gelen bilgilere göre, yapılan görüşmede ikili ilişkiler ve bölgede yaşanan son gelişmeler hakkında konuşuldu.

PKK VE DEAŞ’TA KONUŞULDU

Telefon görüşmesinde Irak Yüksek Mahkemesi tarafından verilen referandum kararının oldukça isabetli olduğu belirtilirken PKK ve DEAŞ başta olmak üzere terörle mücadele konusuna da değinildi. 

ERDOĞAN SALDIRISI İÇİN TAZİYELERİ İLETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı İbadi arasında yapılan telefon görüşmesinde, Erdoğan’ın Irak Başbakanı El İbadi’ye Dikar’da yaşanan terör saldırısında yaşamını yitirenler için taziye mesajlarını da ilettiği belirtildi.

 

son dakika cumhurbaşkanı ırak başbakanı erdoğan el ibadi telefon görüşmesi referandum kuzey ırak