Son Dakika! Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Seçim Manifestosunu Açıklıyor

TAKİP ET

CHP'den Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim manifestosunu açıklıyor. İşte detaylar…

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim manifestosunu açıklıyor. İşte detaylar…

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçim manifestosunu açıklıyor. İşte Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin açıklamalarından detaylar…

‘BASIN ÖZGÜR DEĞİL’

İnce, ‘Basın özgür değil’ diyerek birbirini dinlemeyen ve güvenmeyen insan sayısının giderek arttığını belirtti. İktidarın kutuplaştırıcı dilinin arttığını belirten İnce, ‘Barışımızdan her geçen gün bir parça daha koparılıyor.’ dedi. Türkiye’de yanlış eğitim sistemi olduğunu dile getiren İnce, imkan bulanın ülkeyi terk etmek istediğini aktardı. Dış politikada bozgun dönemi yaşandığını ve yalanlarla idare edilmeye çalışıldığını belirtti. 

‘İTİBARI SIFIRLANMIŞ BİR ÜLKE HALİNE DÜŞTÜK’

Türkiye’nin niteliksiz mültecilerin depolandığı tampon bir ülke haline geldiğini söyleyen Muharrem İnce, ‘İtibarı sıfırlanmış bir ülke haline dönüştük bunu da değerli yalnızlık diye halka anlatmaya çalışıyorlar.’ dedi. Kadınları perde arkasına iten bir toplumun dayatılmaya çalıştığını söyleyen İnce, OHAL’in olağanlaşmış olduğunu ve insanların huzur içinde yaşama hakkının elinden alındığını belirtti.

‘BUNALMIŞ BİR MİLLET VAR’

Karanlık ve iç karartıcı bir tablo içinde olunduğunu söyleyen İnce, ‘Bunalmış bir millet var.’ diyerek sözlerine devam etti. Ülkeyi yönetenlerin görülmemiş bir aymazlıkla her şeyi istediklerini söyleyen İnce, doğal çevrenin tahrip edildiğini ve yeşil alanların talan edildiğini belirtti. Ekonomik olarak tam bir felaket tablosu ortaya çıktığını belirten Cumhurbaşkanı adayı İnce, ‘Onarım politikalarımız 5 ana sütuna dayalı olacak. Bu sütunlar, Hukukun üstünlüğü, demokrasi sütunu, ekonomi sütunu, dış politika sütunu ve eğitim sütunu.’ dedi.

 

Son dakika Muharrem İnce Seçim Manifestosu CHP Aday