Son Dakika! Bülent Arınç'ın Damadı FETÖ Üyeliğinden Tutuklandı!

TAKİP ET

Bugün gelen son dakika bilgisinde eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in gözaltına alındığı bilgisi verilmişti. Gelen son bilgilerde ise tutuklama talebi ile Sorgu Hakimliğine sevk edilen damat Ekrem Yeter'in tutuklama kararının çıktığı öğrenildi.

Bugün gelen son dakika bilgisinde eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in gözaltına alındığı bilgisi verilmişti. Gelen son bilgilerde ise tutuklama talebi ile Sorgu Hakimliğine sevk edilen damat Ekrem Yeter’in tutuklama kararının çıktığı öğrenildi.

Eski TBMM Başkanı olan Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter için bugün FETÖ Soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilmiş ve Yeter, Ankara’da bulunan evinden gözaltına alınmıştı. Gelen son bilgilere göre Ekrem Yeter’in tutukluluğuna karar verildi.

TUTUKLAMA KARARI VERİLDİ

Ankara’daki evinden gözaltına alınan Ekrem Yeter’in hakimlik sorgusunun tamamlandığı ve Yeter’in ‘Terör örgütü üyeliği’ suçlamalarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisi verildi. 

BÜLENT ARINÇ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Damadı Ekrem Yeter’in FETÖ soruşturması kapsamında Ankara’da bulunan evinden gözaltına alınmasından sonra gözler Bülent Arınç’a çevrilmişti. Arınç açıklamasında, Bir süreç var. İnşallah en kısa sürede bir haber alacağız. Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. “Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" şeklinde konuşmuştu.

15 TEMMUZDA MEYDANLARDAYDI

Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından meydanlardaki demokrasi nöbetine katıldığı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştığı görülmüştü. 

 

bülent arınç damadı tutuklandı son dakika ekrem yeter tutuklandı FETÖ soruşturması tutuklama bülent arıncın damadı tutuklandı