Son Dakika! Brüksel'de Askerlere Bıçaklı Saldırı: 2 Asker Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Brüksel'de devriye gezen askerlere saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. 2 askerin bıçaklı saldırıya uğradığı saldırıda bıçaklı saldırgan etkisiz hale getirilirken 2 askerin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Alınan son dakika bilgisinde Brüksel’de devriye gezen askerlere saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. 2 askerin bıçaklı saldırıya uğradığı saldırıda bıçaklı saldırgan etkisiz hale getirilirken 2 askerin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Olay, Belçika’nın başkenti Brüksel’de akşam saatlerinde yaşandı. bir bıçaklı saldırganın sokakta devriye gezen askerlere saldırdığı öğrenilirken askerlerin saldırgana anında karşılık vermesi ile bıçaklı saldırgan vurularak öldürüldü.

2 ASKER YARALANDI

Daha öncede kentte yaşanmış olan terör saldırıları dolayısıyla güvenlik için sokaklarda devriye gezen askerlerden ikisinin yanına yaklaşarak elindeki bıçakla saldırdığı öğrenilen saldırganın askerlerin karşılık vermesi ile vurulduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan iki askerinse hafif şekilde yaralandığı bilgisi verildi. Askerlere yapılan bıçaklı saldırının ardından polis ekiplerinin bölgeyi güvenlik çemberi ile kapattığı ve saldırı noktasından herhangi bir görüntü alınmaması için saldırı bölgesini özel bir brandayla sardıkları öğrenildi. 

 

son dakika brüksel belçika askerler bıçaklı saldırı saldırgan 2 asker yaralı