Son Dakika! Bingöl'de Çatışma Çıktı 1 Uzman Çavuş Şehit Oldu!

TAKİP ET

Bingöl'den son dakika haberi geldi. Güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.

Bingöl’den son dakika haberi geldi. Güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.

Son dakika haberi Bingöl’den geldi. Bingöl Genç ilçesine bağlı olan Yeniyazı köyü kırsalında operasyona çıkan güvenlik görevlileri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. PKK’lı teröristler ve güvenlik güçlerinin sıcak teması sırasında teröristlerin açtığı ateşle bir uzman çavuş şehit oldu. 

OPERASYON BAŞLATILDI

Çatışma esnasında şehit olan uzman çavuş için bölgeye helikopter sevk edildi. Şehit uzman çavuş gönderilen helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri kaçan teröristleri yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Yaşanan çatışma sonrasında Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger açıklamada bulundu. Vali açıklamasında, Genç bölgesi Yeniyazı kırsalında devam etmekte olan operasyonlar sırasında bir uzman çavuşun şehit olduğunu söyledi.

 

son dakika bingölde çatışma bingöl çatışma teröristler güvenlik güçleri uzman çavuş şehit