Son Dakika! Belediye Başkanlarına Silahlı Saldırı: 1 Ölü,1 Yaralı

TAKİP ET

Meksika'nın Ixtlahuacan ve Coalcoman kentlerinin Belediye Başkanlarına silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Yaşanan iki kanlı saldırıda Belediye Başkanlarından birinin öldüğü birininse yaralandığı belirtildi.

Meksika’nın Ixtlahuacan ve Coalcoman kentlerinin Belediye Başkanlarına silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Yaşanan iki kanlı saldırıda Belediye Başkanlarından birinin öldüğü birininse yaralandığı belirtildi.

Meksika‘nın Ixtlahuacan Kenti Belediye Başkanı olan Moreno ve Coalcoman kenti Belediye Başkanı Gonzalez’in slahlı saldırıya uğradıkları öğrenildi. İki kentin Belediye Başkanlarına düzenlenen iki ayrı silahlı saldırıda Ixtlahuacan Belediye Başkanı Moreno’nun yaşamını yitirdiği, Coalcoman kenti Belediye Başkanı Gonzalez’in ise yaralandığı öğrenildi.

ARABASINDA SİLAHLI SALDIRI

Ixtlahuacan kentinin Belediye Başkanı olan Moreno’ya düzenlenen silahlı saldırı sonrasında Savcılık bir açıklamada bulundu ve yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Crispin Gutierrez Moreno’nun aracında silahlı saldırıya uğradığı ve yaşamını yitirdiği belirtildi.

COALCOMAN BELEDİYE BAŞKANI YARALANDI

Aynı gece Coalcoman Kenti Belediye Başkanı Gonzalez’inde silahlı saldırıya uğradığı ve Polislerin verdiği bilgilerde Belediye Başkanı Gonzalez’in uğradığı silahlı saldırı sonucunda omuzundan vurularak yaralandığı belirtildi. Omuzundan yaralanan Belediye Başkanının hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşanan saldırı sonrasında yapılan araştırmada Meksika’da Belediye Başkanlarına son yıllarda uyuşturucu çeteleri tarafından saldırılar gerçekleştirildiği tespit edildi.

 

Son dakika Meksika Belediye Başkanları Silahlı saldırı 1 ölü 1 yaralı Coalcoman Ixtlahuacan