Son Dakika! Balıkesir AK Parti Belediye Meclis Üyesine Silahlı Saldırı: Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

Balıkesir Havran ilçesi Belediyesi AK Partili Meclis üyesine silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. AK Parti Belediye Meclis üyesi ve Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri olan Turgay Kılıç'ın uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından yaralandığı öğrenildi.

Balıkesir Havran ilçesi Belediyesi AK Partili Meclis üyesine silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. AK Parti Belediye Meclis üyesi ve Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri olan Turgay Kılıç’ın uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından yaralandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Balıkesir AK Parti Belediye Meclis Üyesi Turgay Kılıç akşam saat 19.00 sularında silahlı saldırıya uğradı. Havran’da bulunan evine gitmek üzere otomobiline binmek için yaya olarak yürüyen Kılıç, bir ara sokakta Erkan D. isimli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın Kılıç’a, ’Akıllı olacaksın’ dedikten sonra silahı ateşlediği öğrenilirken Kılıç’ın bacağından yaralandığı öğrenildi. Bacağından yaralanan Turgay Kılıç’ın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Kılıç’ın hastanede geçirdiği 3 saat sonrasında ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edildiği bilgisi alındı.

SALDIRGAN TESLİM OLDU

Turgay Kılıç’ın saldırı sonrasında yaptığı açıklamada, saldırganın kendisine pusu attığını ve ansızın karşısına çıkarak ‘Akıllı olacaksın’ dedikten sonra silahını ateşlediğini söylediği ve saldırı sonrasında kaçtığını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’da Kılıç’a yapılan saldırıyı kınadığını ve kendisini hastanede ziyaret ettiğini belirterek silahlı saldırganın emniyete giderek teslim olduğu ve sorgusunun devam ettiğini belirtti.

 

Son dakika AK Parti Belediye meclis üyesi Turgay Kılıç Silahlı saldırı Sağlık durumu Edremit Havran