Son Dakika! Askeri Cephanelikte Büyük Patlama: 30 Bin Kişi Bölgeden Tahliye Ediliyor

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisinde Ukrayna'da yer alan bir askeri cephanelikte patlama meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan patlama sonrasında cephanelikte yangın çıktığı öğrenildi.

Gelen son dakika bilgisinde Ukrayna’da yer alan bir askeri cephanelikte patlama meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan patlama sonrasında cephanelikte yangın çıktığı öğrenildi. 

Alınan bilgilerde, Ukrayna Vinnitsa iline bağlı Kalinovka kasabasında bulunan Yaguar askeri birliğinde dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktığı ve çıkan yangın nedeniyle mühimmat depolarında patlamalar meydana geldiği öğrenildi. 

30 BİN KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Çıkan yangın nedeniyle yaşanan patlamalar sonucunda bölgede bulunan 30 bin kişinin tahliye edildiği ve 188 bin tonluk askeri mühimmatın yer aldığı cephanelikte bulunan Smerç, Uragan ve Grad füzelerinin de muhafaza edildiği bilgisi alındı. 

ÇIKAN YANGININ SABOTAJ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Ülkede geçtiğimiz yıl Mart ayında da iki büyük cephanelikte yangın çıkmıştı. Çıkan yangınlar sonucunda cephanelikler büyük hasar görmüştü. Bu defa da çıkan yangının diğer cephaneliklerde olduğu gibi ülkenin savunma altyapısına zarar vermek için bir sabotaj girişimi oalabileceği üzerinde duruluyor.

 

son dakika dünya ukrayna askeri birlik mühimmat patlama yangın 30 bin kişi tahliye