Son Dakika! Almanya'da Dehşete Düşüren Olay: Gözü Dönmüş Saldırgan Camiden Çıkan 5 Türkü Kamyonetle Ezdi

TAKİP ET

Almanya'da bir sürücü Camiden çıkan Türklerin üzerine sürdüğü kamyonetle 5 kişiyi ağır şekilde yaraladı. Alınan bilgilere göre, yaralılar arasında Türk İslam Birliği'ne bağlı din görevlilerinin de bulunduğu ve yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi.

Almanya’da bir sürücü Camiden çıkan Türklerin üzerine sürdüğü kamyonetle 5 kişiyi ağır şekilde yaraladı. Alınan bilgilere göre, yaralılar arasında Türk İslam Birliği’ne bağlı din görevlilerinin de bulunduğu ve yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Olay, Almanya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yarı açık bir kamyonet içindeki sürücü Camiden çıkan Türklerin üzerine kamyoneti sürerek 5 Türk vatandaşa çarptı. Kamyonetin çarpmasıyla yarananlar arasında Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne bağlı olan din görevlilerinin de bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili net bir bilgi vermezken kazanın bir terör saldırısı olup olmadığının araştırıldığı belirtildi. 

5 TÜRK’E ÇARPTI

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaletine bağlı olan Altena kentinde yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü. Bir kamyonet sürücüsünün Cami çıkışında 5 Türk vatandaşa çarpması sonucunda ağır yaralanan vatandaşlar olay yerine gelen helikopter ile hastaneye kaldırıldı. Yaralanan Türklerin tedavisi devam ederken polis kazayla ilgili net bir bilgi vermedi. Öte yandan kazanın terörle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

 

Son dakika Almanya Türk vatandaşlar Saldırgan