Son Dakika! Ak Partili Belediye Başkanı Makamında Düzenlediği Toplantı Sonrası İstifa Etti

TAKİP ET

AK Partili Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün görevinden istifa etti. Makam odasında bir basın toplantısı sonrasında istifasını açıklayan Külcü görevini bıraktı.

AK Partili Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün görevinden istifa etti. Makam odasında bir basın toplantısı sonrasında istifasını açıklayan Külcü görevini bıraktı.

AK Partili Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, görevinden istifa ettiğini makam odasında düzenlediği bir basın toplantısıyla duyurdu.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEREK İSTİFA ETTİ

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, istifasını makam odasında gerçekleştirdiği bir basın toplantısıyla duyururken gazetecilere yaptığı açıklamalarla görevini sonlandırdığını açıkladı. Başkan Muzaffer Külcü’nün istifası sonrasında belediye meclisi tarafından Çorum Belediye Başkanlığından istifa eden Muzaffer Külcü yerine başka bir ismin seçileceği öğrenildi.

MUZAFFER KÜLCÜ KİMDİR?

Muzaffer Külcü, 1971 yılında Çorum'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimine 19 Mayıs Üniversitesi İşletme bölümünde devam ederken Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak eğitimine burada devam etti. Eğitimini tamamladıktan sonra Çorum Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yaptı. Muzaffer Külcü, 28 Eyül 2001 yılında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çorum Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildi. Muzaffer Külcü, 29 Mart 2009 yılında ise Yerel Seçimlerde Çorum Belediye Başkanı seçilmiştir. Yaklaşık 9 yılllık Belediye Başkanlığı görevinden sonra Muzaffer Külcü, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Muzaffer Külcü kimdir Çorum Belediye Başkanı Neden istifa etti AK Parti