Son Dakika! Ağrı Tendürek'ten Kötü Haber! 2 Asker Şehit Oldu 11 Asker Yaralandı!

TAKİP ET

Ağrı'nın Tendürek İlçesinde terör örgütü ve askerler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonrasında 2 askerin şehit olduğu ve 11 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Gelen haberler arasında 5 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. Ağrı'nın Tendürek Dağı bölgesinde teröristlerle askerler arasında çıkan çatışma sonrasında 2 uzman çavuş şehit olurken 11 askerin yaralandığı haberi alındı.

Ağrı’nın Tendürek İlçesinde terör örgütü ve askerler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonrasında 2 askerin şehit olduğu ve 11 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Gelen haberler arasında 5 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. Ağrı’nın Tendürek Dağı bölgesinde teröristlerle askerler arasında çıkan çatışma sonrasında 2 uzman çavuş şehit olurken 11 askerin yaralandığı haberi alındı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ve Van’ın Çaldıran İlçeleri arasında kalan Tendürek Dağı bölgesi’nde terörö örgütü ve askerler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonrasında 2 uzman çavuş şehit olurken 11 askerin yaralandığı haberi alındı. Aynı zamanda çatışmada 5 PKK’lı teröristin ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. 

Bugün Tendürek Dağı’nda arama tarama faaliyetleri sürdüren güvenlik güçlerine terör örgütü PKK tarafından pusu kuruldu. Askerlere pusu kuran teröristler ateş açtı. Teröristlerin açtığı ateşle çatışma çıktı ve yaşanan çatışmada 2 uzman çavuş şehit oldu. Diğer yandan çatışmada 11 uzman çavuş yaralanırken yaralılar arasında 2 uzman çavuşun durumunun ağır olduğu ve Van’a sevk edildiği bilgisi alındı. Diğer 9 yaralı uzman çavuşunda Ağrı Doğubayazıt Devlet Hastanesine sevk edildiği bilgisi verildi. 

5 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Çatışma yaşanan bölgeye takviye timler sevk edildi ve hava destekli geniş çaplı operasyonda 5 PKK’lı teröristin ölü ele geçirildiği haberi alındı. Ağrı’nın Tendürek Dağı’nda operasyonların devam ettiği bilgisi geldi. 

 

son dakika ağrı tendürek dağı çatışma 2 asker şehit pkk terör örgütü 11 yaralı asker