Son Dakika! ABD'de Önce Araçlı Sonra Silahlı Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

ABD'nin New York şehrinde yer alan Manhattan semtinde bir aracın yayaların arasına daldığı öğrenilirken araçlı saldırganın daha sonra araçtan inerek insanların üzerine ateş açtığı öğrenildi.Saldırıda 6 kişinin öldüğü, 11 kişininse yaralandığı belirlendi.

ABD’nin New York şehrinde yer alan Manhattan semtinde bir aracın yayaların arasına daldığı öğrenilirken araçlı saldırganın daha sonra araçtan inerek insanların üzerine ateş açtığı öğrenildi.Saldırıda 6 kişinin öldüğü, 11 kişininse yaralandığı belirlendi.

ABD’de oldukça hareketli ve korku dolu anlar yaşandı. İlk olarak New York şehrinde bulunan Manhattan Semti’nde bir aracın kalabalığın içine daldığı öğrenilirken araöla kalabalığı ezen saldırganın daha sonra araçtan inerek elindeki silahla etrafa ateş açmaya başladığı bilgisi alındı. 

6 Ölü KİŞİ ÖLDÜ, 11 KİŞİ YARALANDI

ABD’de yaşanan araçlı saldırı sonrasında ABD medyası geçtiği son dakika haberlerinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin de yaralandığı bilgisi verildi. Alınan bilgilere göre, olay sonrasında önce araçla kalabalığın arasına dalan daha sonrada araçtan inerek kalabalığa ateş açmaya abşlayan saldırganın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirlendi.

 

Son dakika ABD New York Manhattan Araç kalabalığın arasına daldı Silahlı saldırı 6 ölü 11 yaralı 1 gözaltı