Son Dakika! ABD Türkiye'den Yapılan Vize Başvurularını Süresiz Olarak Durdurdu

TAKİP ET

ADB, Türkiye'den yapılan vize başvurularını süresiz olarak durdurduğunu açıkladı. Açıklamanın ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından yapıldığı belirtildi.

ADB, Türkiye’den yapılan vize başvurularını süresiz olarak durdurduğunu açıkladı. Açıklamanın ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından yapıldığı belirtildi.

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını süresiz şekilde durdurduğunu açıkladı. ABD Ankara Büyükelçiliğinden duyurulan bu bilgi için gerekçe olarak personel güvenliği gösterildiği de belirtildi.

TWITTERDAN AÇIKLAMA

ABD Ankara Büyükelçiliği vize hizmetlerinden yapılan duyuruda vize hizmetlerinin süresiz şekilde askıya alındığı gerekçe olarak da personel güvenliği gösterildiği belirtildi. Açıklamanın ABD Ankara Büyükelçiliği twitter hesabından duyurulduğu belirlendi. 

BÜYÜKELÇİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

ABD Ankara Büyükelçiliğinden yapılan vize açıklamasında, “Son zamanlarda yaşanan olaylar, ABD hükümetini Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin ABD Misyonu'nun tesisleri ve personelinin güvenliğine ilişkin, taahhütleri yeniden değerlendirmek zorunda bırakmıştır. Söz konusu değerlendirme sürecinde büyükelçiliğimiz ve konsolosluklarımıza gelen ziyaretçi sayısını en aza indirmek amacıyla şu andan itibaren geçerli olmak üzere Türkiye'deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetleri askıya alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

 

son dakika dünya haberleri ABD Ankara Ankara büyükelçiliği vize başvuru süresiz durdurma Türkiye