Sokaklar Karıştı! Polisle Çatışan PKK Yandaşlarına Gazlı ve Coplu Müdahale

TAKİP ET

Almanya Düsseldorf kenti terör örgütü PKK'lı yandaşların gösterilerinin yapıldığı sıralarda bir anda karıştı. PKK yandaşları sokaklarda polisle çatışmaya girerken polis göstericilere göz yaşartıcı gaz ve copla müdahale etti.

Almanya Düsseldorf kenti terör örgütü PKK’lı yandaşların gösterilerinin yapıldığı sıralarda bir anda karıştı. PKK yandaşları sokaklarda polisle çatışmaya girerken polis göstericilere göz yaşartıcı gaz ve copla müdahale etti.

PKK yandaşları Almanya Düsseldorf kentinde gösteri düzenlediği sırada polisle çatışmaya girdi. Polislerin olay çıkaran göstericilere göz yaşartıcı gaz ve coplarla müdahale ettiği görüldü.

ŞARTLI İZİN VERİLMİŞTİ

Alınan bilgilere göre, Almanya Düsseldorf Kenti’nde polisten şartlı olarak izin alan PKK yandaşlarının ülkede yasaklı olan PKK simgeleri ve terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterlerini gösteri esnasında çıkartarak şarta uymamaları sonucunda polis ekipleri harekete geçti. Polisler şartlara uymayan PKK yandaşlarına TOMA, Polis minibüsü ve atlı birliklerle müdahale ederek göstericilerin yolunu kapattı. Polisin uyarılarına aldırış etmeyen göstericiler bu kez polislere şişe, ve bayrak sopaları ile saldırmaya başladı. 

POLİS GAZ VE COPLA MÜDAHALE ETTİ

Uyarılara aldırış etmeyen ve arbede çıkaran gruba polis bu kez göz yaşartıcı gaz ve coplarla müdahale etti. Yaşanan karışıklık sonrasında bazı göstericilerin yaralandığı bazılarınınsa polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. 

ŞEHİRDE OLAYLAR SÜRÜYOR

Polislerin uyarıları ve müdahalesine rağmen PKK yandaşları kalabalığı dağıtmazken şehrin çeşitli bölgelerinde de olayların sürdüğü öğrenildi. 

 

Almanya Düsseldorf PKK yandaşları Gösteri Öcalan posterleri Alman polisi Cop gaz Müdahale Çatışma Terör örgütü