Sokak ortasında kanlı çatışma! Sebebi küfür çıktı

TAKİP ET

Adana'da iki grup arasında yaşanan sosyal medyadaki küfürleşmenin ardından iki taraf sokak ortasında silahlı çatışmaya tutuştu. 24 yaşındaki Mazlum Deniz'in ağır yaralandığı sokak ortasındaki çatışmada polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Sokak ortasındaki çatışma, 2 Kasım günü akşam saatlerinde Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Tartışmada M.S.İ. ile arkadaşları M.A. ve S.A., karşı gruba silahla ateş açtı. Karşı grupta yer alan H.A., Mazlum Deniz, C.Ç., Ü.T.S. ve A.E.A. ateşe ateş ile karşılık verdi.

Karnına kurşun isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanan Mazlum Deniz, arkadaşlarının hafif ticari aracıyla yakında bulunan özel hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen Deniz, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

ÇATIŞMAYA KARIŞAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olay hakkında çalışma başlatan polis ekipleri, sokakta pek çok boş kovan buldu. Deniz’in hastaneye yetiştirilen hafif ticari otomobilde ise 2 ruhsatsız silah buldu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çatışmaya karıştığı tespit edilen 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Zanlılar sorgulanmak için emniyete getirilirken, silahlı kavganın H.A. ile M.S.İ.'nin sosyal medya üzerinden tartışarak, küfürleşmesinin ardından yaşandığı ortaya çıktı. Hastanede tedavisi devam eden Deniz’in, 17 Ekim’de aracında gerçekleştirilen Kalaşnikoflu saldırıdan yara almadan sağ kurtulduğu öğrenildi

3 TUTUKLAMA

Emniyetteki işlemleri bittikten sonra sanıklar adliyeye götürüldü. Adliyede şüphelilerden H.A., A.E.A. ile M.S.İ. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, diğerler şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

Adana sokak çatışma