Sokak Ortasında Akıl Almaz Olay! Yolda Yürüyen Kadının Üstüne Köpek Düştü

TAKİP ET

Çin'de sokak ortasında akıl almaz bir olay yaşandı. Sokakta yürüyen bir kadının üstüne bir köpek düştüğü öğrenildi. Ülkede bir anda gündem konusu olan bu olayın nasıl yaşandığı ise polis tarafından araştırılmaya başlandı.

Çin’de sokak ortasında akıl almaz bir olay yaşandı. Sokakta yürüyen bir kadının üstüne bir köpek düştüğü öğrenildi. Ülkede bir anda gündem konusu olan bu olayın nasıl yaşandığı ise polis tarafından araştırılmaya başlandı.

Olay, Çin Guangzhou bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yolda yürümekte olan bir kadının üstüne gökyüzünden bir köpek düştüğü öğrenildi. Köpeğin kadının üstüne düştüğü anlar bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Yaşanan olayın oldukça tuhaf olduğu belirtilirken herkes bu olayın nasıl gerçekleştiğini merak etmeye başladı. 

GÖKYÜZÜNDEN BİR KÖPEK YOLDA YÜRÜYEN KADININ ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Olayın gerçekleştiği bölgede bulunan bir güvenlik kamerası sokakta yürüyen bir kadının üstüne gökyüzünden düştüğü görüldü. Gökyüzünden aniden düşen ve nereden nasıl geldiği belli olmayan bu köpeğin kadını yaraladığı öğrenilirken polisin bu olay hakkında araştırma yaptığı belirtildi. 

TALİHSİZ KADIN HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Üstüne köpek düşen talihsiz kadının yaşadığı durum sonucunda beyin sarsıntısı ve ciddi bir boyun yaralanması geçirdiği öğrenilirken hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Yaşanan olayın internete düşen videosu ise en çok izlenen görüntüler arasına girdi. 

 

Dünya haberleri Çin Üstüne köpek düşen kadın Esrarengiz olay