ŞOK Olay! Temizlik İşçisin İki Tramvay Birden Çarptı

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de İsmail Ünlü isimli temizlik görevlisine Tramvay raylarında temizlik yaptığı sırada iki Tramvay birden çarptı. Kaza nedeniyle vücudunda kırıklar oluşan temizlik görevlisinin Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Dün saat 14.00 sularında Sultangazi eski Edirne asfaltı Hacı Şükrü durağında yaşanan olayda Temizlik görevlilerinden İsmail ünlü tramvay raylarında temizlik çalışması yapıyordu. Yanında bulunan diğer işçilerle birlikte tramvay raylarının arasındaki boşluğa geçen ünlüye Tam bu sırada Topkapı Mescidi Selam yönünden gelen tramvay çarptı. Ünlü çarpmanın etkisi ile birlikte diğer aylara fırlarken Bu kez aksi istikametten gelen tramvay çarptı.  Kazada iki Tramvayın arasında kalan temizlik işçisi vücudunda kırıklar ve hafif sıyrıklarla hastaneye kaldırıldı. 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaşanan kavgadan sonra ünlünün yardımına yakındaki işçi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Bir kadın doktorun da yardım ettiği olayda görgü tanıkları kadın doktorun ilk olarak yaralı adamın birini kontrol ettiğini ve daha sonra konuşarak moral verdiğini anlattı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yerde yaralı yatan İsmail Ünye kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve daha sonra ambulansla Gaziosmanpaşa'da özel bir hastaneye kaldırdı. Temizlik işçisi İsmail ünlünün vücudunda kırıklar oluştuğu Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

istanbul temizlik işçisi sultangazi tramvay son dakika son dakika haberi