ŞOK Olay! Kadın Arkadaşıyla Otomobilin İçinde Gölet Kenarındayken Otomobil Gölete Uçtu

TAKİP ET

Konya'da Mobilya işleri ile uğraşan 38 yaşındaki Mehmet Özer arkadaşı 35 yaşındaki Ferhunde H. ile Gölet kenarında otomobilin içerisinde uyuduğu sırada araç aniden hareket ederek gölete uçtu. Ferhunde H. Durumu fark edip araçtan kurtularak yürüyerek yüzerek kıyıya çıkarken araç içinden çıkan fakat Balta saplanan Mehmet Özer ise hayatını kaybetti.

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi'nde bu sabah saat 03 sularında meydana gelen olayda Mehmet Özer arkadaşı Ferhunde H. ile Otomobil elinde bir süre gezdikten sonra Ardıçlı köyü göleti kenarına gelip araç içerisinde oturup sohbet etmeye başladı. İki kişi daha sonra araç içerisinde uydu. O sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobil aniden hareket ederek gölete uçtu. Ferhunde H., Otomobil su almaya başlayınca durumu fark ederek ararsan çıkıp yüzerek kurtuldu. Mehmet Özer ise otomobil dans etmeyi başardı sokak Balçova saklanarak boğuldu. Ferhunde H.,  seslenmesine rağmen Özer'den yanıt alamayınca caddeye çıkıp yoldan geçen bir aracı durdurdu. Daha sonra da Polis Merkezine giden kadın yardım istedi. Burada fenalaşan kadın Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Polis ekipleri olay yerine gelerek göbek çevresinde yaptıkları aramada lastik izlerinden otomobilin suya düştüğü yeri buldu. Daha sonra su altı polis ekipleri çağırıldı ve ekipler gölette yaptığı aramada otomobilin dışında balçığa saklanan sürücülerin cansız bedenine ulaştı.  Özer'in cesedi sudan çıkarılırken otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

'ARAÇTAN ÇIKTI AMA SUDAN ÇIKAMADI'

Ferhunde H. Verdiği ifadede,  ''Aracın içi su almaya başlayınca durumu fark ettik. Kendi çabalarımızla araçtan çıktık. Yüzerek kenara ulaştım. Mehmet araçtan çıkmıştı ama sudan çıktığını görmedim. Mehmet'e seslendim, cevap vermeyince yakındaki caddeye çıkıp, yoldan geçen aracı durdurarak, polise gidip yardım istedim''  ifadelerini kullandı.

konya selçuklu gölet şok olay son dakika