Şok Olay! Genç Kız Evini Bastığı Eski Sevgilisine Boğazına Pala Dayayarak Tecavüz Etti

TAKİP ET

Eski sevgilisinin evini basan ABD ile genç kız, sevgilisinin boğazına pala dayayarak Genç adama tecavüz etti.

Eski sevgilisinin evini basan ABD ile genç kız,  sevgilisinin boğazına pala dayayarak Genç adama tecavüz etti. 

ABD'nin Montana eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Samantha Mears isimli genç kız, Bir dönem ilişki yaşadığı ve takıntılı olduğunun öğrenildi eski sevgilisine tecavüz etti.

PALA İLE EVE DALDI
Eski sevgilisinin evine gece vakti elinde bir Pala ile gelen genç kız Daha sonra adamı soyunmaya ve kendisi ile birlikte olmaya zorladı. Bu sırada Kendisi de soyunan kadın adamın boynuna Pala dayayarak ona tecavüz etti. Bu sırada kendisini durdurmak isteyen genç adamın kolunu ısıran genç kız tecavüzüne ardından adamın yatağına idrarını yaptı. Mağdur genç adam ise elindeki palayı sallayarak yatağa oturan kızının fotoğraflarını çekerek bir yolunu bulup Odadan kaçta ve Polise haber verdi. 

GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri olayla ilgili kanıtlar değerlendirdikten sonra genç kadını gözaltına aldı.  Hapishaneye konulan genç kadın için kefaret Bedeli olarak 50 bin dolar belirlendi. Yerel basında yer alan haberlere göre genç kadın geçtiğimiz nisan ayında aynı adamı döverek bulmaya çalıştı.Basında genç kızın Akli dengesinin yerinde olmadığı da iddia edildi.

ABD genç kız tecavüz son dakika son dakika haberi