Şok! Cinsel İlişki Yaşamayı Reddeden 13 Yaşındaki Kızın Kafasını Orakla Kesti!

TAKİP ET

Hindistanlı 13 yaşındaki kız çocuğu Kendisinden yüksek kasttan olan biriyle cinsel ilişkiyi kabul etmediği için korkunç bir şekilde öldürüldü.

Hindistan'da korkunç olay. 13 yaşındaki bir kız çocuğu kendisinden yüksek hasta olan bir komşusu ile cinsel ilişki yaşamayı kabul etmeyince kafası orakla kesilerek öldürüldü.

Olay Hindistan'ın Tamil nadu kentinin küçük bir köyünde yaşandı. Cinayetle ilgili araştırma yapan polis ekipleri küçük kızın kendinden büyük biri tarafından saldırıya uğradığını belirledi. Alınan bilgiye göre acımasız saldırının nedeni seks teklifinin reddedilmesiydi. Cinayet Çiftlik ekipmanlarının bir parçası ile yapıldı. 

ORAKLA BAŞINI KESTİ

Yerel medyada yer alan haberlere göre suçlanan isim Dinesh Kumar, 13 yaşındaki küçük kızın başını orakla kesti. Genç kızı katleden kişinin akıl sağlığının yerinde olmadığı iddiaları ise kabul edilmedi. Yakınlarda bir okulda okuyan 13 yaşındaki kız çocuğu ve annesini sürekli adamın kendilerinden tekrar tekrar cinsel taleplerinin olduğunu söylüyordu. Yerel basında yer alan haberlere göre genç kızın işçi ailesinin zanlıdan alt katta olmasından dolayı zanlının şiddet eylemlerinde bulunduğunu düşünüyor. CNN’e açıklama yapan bölge polise Ponkarthik Kumar, "Genç kız acımasızca öldürüldü. Soruşturma devam ediyor ve zanlı tutuklandı"  ifadelerini kullandı. 

KAST SİSTEMİ NEDİR?

Hindistan'da Hindu dinine inananların Toplumsal olarak örgütlenmesi amacıyla kurulan bir sosyal merdiven sistemi bulunuyor Ve bu merdiven sistemine kast sistemi adı veriliyor.

 

son dakika hindistan korkunç cinayet son dakika haberi