ŞOK! Aldatmadığından Emin Olmak İçin Sevgilisinin Külodunu Koklayıp, Kendini Ona Kelepçeledi

TAKİP ET

İngiltere'de Paranoyak bir adam sevgilisinin kendisini aldattığından emin olmak için külodunu koklayıp kendini ona kelepçeledi.

İngiltere'de yaşanan ilginç olay da 32 yaşındaki adam sevgilisinin kendisini aldattığından emin olmak için takip etmeye başladı. Bu nedenle işini bırakan adam sevgilisini iş yerinin dışında 8 saat boyunca izleme imkanı buldu. Bir çocuk annesi sevgilisini aynı evde yaşamak için ikna eden adam daha sonra paylaştıkları eve kapalı devre kamera sistemi kurdu.

Ayrıca genç adam kadının arabasına gizli bir tuzak yerleştirdi ve kadının hareketini izlemek için arabanın para kutusuna hackledi. Aile içi şiddet olayı için polise ihbarda bulunulması üzerine adamın bu tuhaf davranışları ortaya çıktı.

PARONAYAK GİBİ DAVRANIYOR

Genç kadın sevgilisinin İlk başlarda tehlikeli olduğunu düşündü ve kontrolünden çıkana kadar davranışını görmezden geldi. kadın Yaptığı açıklamada, 'O asla şiddete eğilimli ya da agresif değildi. Sesini bile yükseltmezdi. Fakat beni tamamen kontrol altına aldı. Bu bir zihinsel işkence oldu ve sonunda bir çöküş yaşadım."  ifadelerini kullandı. Daha ilk gördüğünde sevgilisine aşık olduğunu söyleyen genç kadın, "John çok tatlı, gerçek bir centilmendi, şefkatli ve sevecendi. Küçük kızım Ellie ile çok iyi anlaşır ona yatakta masal okur, yemek pişirir ve onunla dışarıda oyun oynardı." dedi.

BERABER YAŞAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA DEĞİŞTİ

Ancak genç kadının sevgilisi ile beraber yaşamaya başladıktan sonra her şey değişti. Sevgilisinin kendisini işten alıp eve götürmesi ile bir şeyler olduğunu fark eden genç kadın sevgilisinin babasının arkadaşı olan orta yaştaki komşuları ile ilişkisinin olduğunu ve geceleri gizlice görüştüklerini düşünmeye başladığını söyledi. Genç adamın Gece boyunca kapılarının açılıp açılmadığını kontrol etmek için kapının üst kısmına Kağıt sıkıştırma yavaşladığını ve telefonunun ise eve gizlice giren biri olur diye bütün gece kayıt yaptığı ortaya çıktı.

ingiltere sevgili paronayak aldatma son dakika