Skandal! 18 Yaşındaki Lise Öğrencisiyle İlişkisi Ortaya Çıkan Öğretmen Açığa Alındı

TAKİP ET

Zonguldak'ta bir lisede Felsefe öğretmeni olarak görev yapmakta olan 50 yaşındaki B.Ç'nin 18 yaşındaki Y.G isimli kız öğrencisi ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ortaya çıkan skandal sonrasında öğretmen B.Ç hakkında soruşturma başlatıldı ve şahsın açığa alındığı öğrenildi.

Zonguldak’ta bir lisede Felsefe öğretmeni olarak görev yapmakta olan 50 yaşındaki B.Ç’nin 18 yaşındaki Y.G isimli kız öğrencisi ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ortaya çıkan skandal sonrasında öğretmen B.Ç hakkında soruşturma başlatıldı ve şahsın açığa alındığı öğrenildi.

Olay, Zonguldak Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, okuldan bu sene mezun olan Y.G’nin geride bıraktığımız hafta evine gitmemesi üzerine genç kızın ailesi Cumhuriyet savcılığına şikayette bulundu. Yapılan şikayet üzerine 18 yaşındaki Y.G’nin sevgili olduğu Felsefe öğretmeni B.Ç ile beraber şehir dışına kaçtığı belirlendi. 

ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

Ortaya çıkan skandal olayın ardından Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkımda idari soruşturma başlatılan 50 yaşındaki B.Ç açığa alındı. B.Ç’nin bir süre önce kendisi gibi öğretmenlik yapan eşinden boşandığı ortaya çıktı. Diğer yandan genç kızın ailesinin öğretmen B.Ç ile yaptığı görüşme sonrasında yaptıkları şikayetten vazgeçtikleri öğrenildi. Talimatla ifadesi alınan B.Ç’nin daha sonra serbest kaldığı bilgilerine ulaşıldı.

 

Zonguldak Öğremten Öğrenci İlişki Lise