Şizofren Hastası Dehşet Saçtı! Annesinin Kafasını Taşla Ezdi Yetmedi Kendisini Durdurmak İsteyenleri de Yaraladı

TAKİP ET

İstanbul'da şizofren hastası bir adam annesinin kendisini zehirleyeceğini düşünerek kafasını taşla ezdi. Yaşlı kadın aldığı taş darbeleri ile hayatını kaybetti.

İstanbul’da şizofren hastası bir adam annesinin kendisini zehirleyeceğini düşünerek kafasını taşla ezdi. Yaşlı kadın aldığı taş darbeleri ile hayatını kaybetti.

İstanbul’da şizofren hastası bir adam dehşet saçtı. 44 yaşında olduğu öğrenilen şizofren hastası Mustafa Yılmaz 73 yaşındaki annesinin kendisini zehirleyeceğini düşündü. Şizofren hastası adam 73 yaşındaki annesi Servet Yılmaz’ın başını taşla ezerek öldürdü. Yaşlı annesini öldüren adam durum karşısında çevrede kendisine müdahale etmek isteyenleri de yaraladı. 

MANİ OLMAK İSTEYENLERİ YARALADI

44 yaşında olan ve şizofren hastası olduğu öğrenilen Mustafa Yılmaz yaşlı annesinin kendisini zehirlemek isteyeceğini düşünerek çılgına döndü. 73 yaşındaki annesinin başını taşla ezerek öldüren Yılmaz, kendisine mani olmak isteyen komşusu Nazmiye Kılıç’ı da yaraladı. Olayın, İstanbul Küçükköy Yenimahalle’de meydana geldiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Annesini öldüren şizofren hastası Mustafa Yılmaz polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayda kullanılan taşa da el konulduğu öğrenildi. 

 

istanbul şizofren hastası adam annesinin kafasını taşla ezdi