Sivas'ta Büyük Utanç! Öğretmen Sıraya Soktuğu Öğrencilerini Acımadan Dövdü!

TAKİP ET

Sivas'ta duyanları şok eden bir olay yaşandı. Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen öğrencilerini tahtaya çıkararak sıraya sokup daha sonrada acımasızca vurdu. Yaşanan utanç verici olayı bir öğrenci cep telefonunun kamerası ile kaydetti. 4 öğrenciyi tahtaya çıkararak sıra dayağına çeken öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Sivas’ta duyanları şok eden bir olay yaşandı. Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen öğrencilerini tahtaya çıkararak sıraya sokup daha sonrada acımasızca vurdu. Yaşanan utanç verici olayı bir öğrenci cep telefonunun kamerası ile kaydetti. 4 öğrenciyi tahtaya çıkararak sıra dayağına çeken öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Dehşet dayağı bir öğrenci cep telefonu kamerası ile kaydetti. Öğrencinin çektiği dayak görüntüleri yerel basında yer aldı. Bu görüntüler sonrasında bu dehşeti yapan öğretmen hakkında Sivas Valiliği tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili müfettiş görevlendirildiği ve müfettişlerin yaşanan olayla ilgili detaylı inceleme yapacakları öğrenildi. 

OKULLARDA VİDEO VE FOTOĞRAFLARIN PAYLAŞIMI YASAKLANMIŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2016 yılında okullara cep telefonu getirmenin yasağının ardından okullarda çekilmiş olan video ve fotoğrafların yayınlanması da yasaklanmıştı. Öğrenci velileri tarafından oldukça tepki toplayan bu yasağın kalkması istenmiş ve okullarda yapılan dayak ve tacizlerin bu görüntüler sayesinde öğrenilebileceği savunulmuştu. Öğrenciler getirilen yasağa rağmen okullarda yaşana dayak ve taciz olaylarını çekerek yaşananları belgelemeye devam ediyor.

SIRAYA SOKTU TEK TEK TOKATLADI

Sivas’ta yaşanan ve bir öğrencinin cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülediği dehşete düşüren olayda öğretmen öğrencilerini tahtanın önüne dizerek bir daha herhangi bir şikayet gelmemesi yönünde uyardı. Ancak öğretmen öğrencilerini sadece uyarmakla kalmadı vesıraya dizdiği öğrencileri tokatlamaya başladı. Öğrencileri tek tek tokatlayan öğretmen daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yerlerine oturttu. 

 

sivas öğretmen dayağı öğretmenden sıra dayağı öğretmen örencilerini tokatladı