Sivas Bunu Konuşuyor! Çirkin Gelin Gören Herkesi Şaşkına Uğrattı

TAKİP ET

Sivas'ta bir konfeksiyon firmasının dış cephe duvarına uyguladığı gelin ve damat figüründe yer alan gelinin görüntüsü herkesi şaşkına çevirdi. Dış cephe duvarına çizilen gelin figürünün görüntüsü görenleri şaşkına çevirirken gelinin komik çizimi gülümsemeye de sebep oluyor.

Sivas’ta bir konfeksiyon firmasının dış cephe duvarına uyguladığı gelin ve damat figüründe yer alan gelinin görüntüsü herkesi şaşkına çevirdi. Dış cephe duvarına çizilen gelin figürünün görüntüsü görenleri şaşkına çevirirken gelinin komik çizimi gülümsemeye de sebep oluyor.

Olay, Sivas’ta bir konfeksiyon binasının dış cephe duvarına çizilen gelin ve damat figürü görenleri şaşkına çevirdi. Resimde dikkat çeken gelinin yüzündeki çirkinlik olurken olay sosyal medyanın da gündem konusu oldu. 

ÇİRKİN GELİN HEM ŞAŞIRTTI HEM GÜLDÜRDÜ

Sivas Şarkışla ilçesinde yer aldığı öğrenilen konfeksiyon firmasının dış cephe duvarına işlediği reklam figürü gelin ve damat kısa sürede gündem oldu. Dış cephe duvarına yaklaşık 10 metre büyüklüğünde çizilen gelin ve damat figürü görenleri şaşkına çevirdi. Gören herkesin bir daha baktığı çizimde gelinin çirkinliği sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Reklam amaçlı olarak çizilen fotoğraftaki başarı az olsa da istendiği gibi çizimin herkes tarafından büyük bir dikkat çektiği görüldü. 

 

Sivas Şarkışla Çirkin gelin Konfeksiyon Firma Dış cephe Fotoğraf Gelin Damat