Şırnak'tan Son Dakika Acı Haber! Polis Araçları Çarpıştı, 1 Polis Şehit Oldu 1 Polis Yaralandı

TAKİP ET

Şırnak'tan son dakika acı haberi geldi. Şırnak Gündoğdu Mahallesi'nde devriye gezmekte olan zırhlı polis aracı ile karşı yönden gelen başka bir polis aracının çarpıştığı haberi alındı. Yaşanan acı kazada 1 polis memurunun şehit olduğu bilgisi alındı.

Şırnak’tan son dakika acı haberi geldi. Şırnak Gündoğdu Mahallesi’nde devriye gezmekte olan zırhlı polis aracı ile karşı yönden gelen başka bir polis aracının çarpıştığı haberi alındı. Yaşanan acı kazada 1 polis memurunun şehit olduğu bilgisi alındı.

Son dakika acı haberi Şırnak’tan geldi. Şırnak’ta Gündoğdu Mahallesi’nde devriye gezmekte olan İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memurunun yönetimindeki Zırhlı polis aracı ile karşı yönden gelen bir diğer polis aracı çarpıştı. Kazada yaralanan 2 polis memuru olay yerine intikal eden ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memurlarından durumu kritik olanı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı olan polis memurunun ise hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

 

son dakika şırnak zırhlı polis aracı polis araçları çarpıştı acı kaza 1 polis şehit 1 polis yaralı