Şirinler Sahnede Müzikali İstanbul'da

TAKİP ET

Uslu çocukların Şirinler'i görme zamanı geldi.Şirinler Sahnede Müzikali 23-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Zorlu Center'da.

Çizer Peyo’nun yarattığı, mantardan evlerden oluşan sevimli köylerinde yaşayan küçük mavi yaratıkların maceralarını anlatan  Şirinler nesillerdir en sevilen çizgi filmlerden biri. Öyle ki çocukken bizlerin severek izlediği bu çizgi filmi şimdi çocuklarımız izliyor ve çok da seviyor. Peki, çocuğunuzla birlikte şirinlerin muhteşem dünyasında keyifli bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz? Yanıtınız evetse çok şanslısınız çünkü dünyaca ünlü Smurfs Live On Stage yani Şirinler Sahnede müzikali 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul’da sahnelenecek. Sadece 9 gösteri sergileyecek olan topluluk çocuklar ve içindeki çocuğu hala kaybetmemiş olanlar için İstanbul Zorlu Center’da sahneye çıkacak. İyi bir çocuk olduysanız Şirinler’i görme vaktiniz geldi! Şirinlerin “iyi bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin” repliğini kim unutabilir ki! İşte çocukluk yıllarını Şirinler’i görmek için uslu bir çocuk olarak geçirenlerdenseniz beklediğiniz gün geldi. Şirinler ile kötü Gargamel’in maceralarını muhteşem bir müzikalle anlatan Şirinler Sahnede gösterisi dünya turu kapsamında Singapur’un ardından İstanbul’da. Bu arada gösterinin Türkçe seslendirileceğini de belirtelim. Prömiyeri Dubai’de gerçekleştirilen gösterinin ardından 28 kişilik ekibiyle 23-25 Ekim 2015 tarihinde Zorlu Performans Sanatları Sahnesi’nde olacak. Bu muhteşem ve eğlenceli gösteriyi kaçırmak istemiyorsanız gösterinin biletlerini Biletix sitesinden şimdiden satın alabileceğinizi de ekleyelim. Son bir not; Türkçe seslendirmede köyün tek kızı Şirine'yi ünlü oyuncu Evrim Akın, Somurtkan Şirin'i ise Aydın Kurtoğlu seslendirecek.

evrim akın gargamel istanbul zorlu center şirine şirinler şirinler sahnede şirinler sahnede gösterisi şirinler sahnede müzikali smurfs live on stage zorlu performans sanatları sahnesi