Sinop'ta Akıllara Durgunluk Veren Olay! Ağzında Çıkması Gereken Diş Beyninde Çıktı

TAKİP ET

Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan bir adamın ağzında çıkması gereken dişin beyninde çıktığı öğrenildi. Şaşkına çeviren olayda, adamın görme ve hareket duyularını yitirme riski olduğu belirtildi.

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşayan bir adamın ağzında çıkması gereken dişin beyninde çıktığı öğrenildi. Şaşkına çeviren olayda, adamın görme ve hareket duyularını yitirme riski olduğu belirtildi.

Sinop Gerze ilçesinde yaşayan Deniz Mızraklı’nın başına gelen talihsiz olay herkesi şaşkına çevirdi. Ağzında çıkması gereken dişin beyninde çıktığı öğrenilen Deniz Mızraklı isimli talihsiz adamın ameliyat olması halinde konuşma, görme ve hareket duyularını kaybedebilme ihtimali olduğu belirtildi.

DİŞİN ALINMASI BÜYÜK HASARA YOL AÇABİLİR

26 yaşında olan ve amatör müzikle uğraşan Deniz Mızraklı’nın 2014 yılında geçirdiği beyin tümörü ameliyatından 3 gün önce çekilen tomografisinde ağzında çıkması gereken bir dişin beyninde çıktığı görüldü. Doktorlar beyinde çıkan dişin alınması halinde hastada büyük hasarlar meydana gelebileceğini söyledi.

‘DENGE BOZUKLUĞUM VARDI’

Doktorların dişin alınması halinde oluşabilecek ciddi riskleri sıralamasının ardından Deniz Mızrak, risk almadığını ve ameliyat olmadığını söyledi. Sinop’ta bir mekanda canlı müzik yaptığını söyleyen Deniz Mızrak, müzik yaptığı dönemlerde kendinde çok ciddi bir rahatsızlık hissettiğini ve bu nedenle hastaneye gittiğini söyledi. Kendisinde bir denge bozukluğu olduğunu söyleyen genç adam, yürümekte zorlandığını ve artık çevresindeki insanların onun alkollü olduğunu sanmaya başladığını belirtti. Hastaneye gittiği dönemlerde yapılan tetkikler sonucunda beyninde bir tümör çıktığını söyleyen Deniz Mızrak, ameliyatından 3 gün önce girdiği beyin tomografisinde beyninde bir diş olduğu tespit edildiğini belirtti. Dişin beyninden alınması halinde konuşma, yürüme ve hareket duyusunu kaybetme riskleriyle karşı karşıya kalacağını söyleyen Mızrak, bu riski almak istemediğini söyledi.

 

Sağlık haberleri Beyin Diş Beyninde diş çıkan adam