Silikon Mağduru Genç Hemşire İyileşiyor! Merve Hemşireden 'İyileşiyorum' Mesajı!

TAKİP ET

Adana'da internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförüne dudak silikonu yaptıra ve sonrasında büyük bir mağduriyet yaşayan genç hemşire Merve Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığının bilgisini verdi.

Adana’da internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförüne dudak silikonu yaptıra ve sonrasında büyük bir mağduriyet yaşayan genç hemşire Merve Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığının bilgisini verdi.

Çukurova Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Polikliniğinde hemşirelik yapan Merve Keleş’in hayatı internetten kendini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü yüzünden alt üst olmuştu. 12 Nisan’da Merve Keleş’e estetik yapan bayan kuaförü Soner G. genç hemşirenin hayatını alt üst etmiş ve genç hemşirenin dudakları enfeksiyon nedeni ile çok kötü bir hal almıştı. 

DUDAKLARINI KAYBEDEBİLİRDİ

Kuaförün yaptığı estetik sonrasında dudakları şişmeye başlayan genç hemşire bir anda dudaklarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Bu durumla karşılaşan Merve hemşire hemen hastaneye başvurmuştu. O günden sonra hastaneye kaldırılan ve tedavi görmeye başlayan Keleş dudaklarını kaybetmemek için gerekli olan tüm tedaviyi almaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşım sitesinden dudağının fotoğrafını paylaşan Keleş, "ameliyattan küçük bir iz" diye paylaşım yaptı. Daha sonra da yine fotoğrafını çekip "İyileşiyorum eve gideceğim günü iple çekiyorum" mesajını paylaştı.

O KUAFÖR TUTUKLU YARGILANACAK

Kendini internetten estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü Soner G. ise bir süre önce hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezası aldığı için yakalanıp cezaevine gönderilmişti. Aynı zamanda,  'Silikon' vakasıyla alakalı da 4 kadın Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulununca Soner G. hakkında "unvan dolandırıcılığı ve yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonucunda Soner G.'nin bu suçlardan da tutuklu olarak yargılanmasına karar verildi.

 

merve keleş sağlığına kavuşuyor keleşten mesaj adana soner g. sahte estetikçi