Siirt'te En Acı Kaza! Zırhlı Polis Aracı'nın Çarptığı 7 Yaşındaki Çocuk Olay Yerinde Can Verdi

TAKİP ET

Siirt'te acı bir kaza meydana geldi. Henüz 7 yaşında olduğu öğrenilen Felek Batur isimli küçük kız karşıdan karşıya geçmek isterken zırhlı polis aracının kendisine çarpmasıyla olay yerinde can verdi.

Siirt’te acı bir kaza meydana geldi. Henüz 7 yaşında olduğu öğrenilen Felek Batur isimli küçük kız karşıdan karşıya geçmek isterken zırhlı polis aracının kendisine çarpmasıyla olay yerinde can verdi. 

Olay, 18 Ekim 2017 tarihinde Siirt Aydınlar Caddesi’nde yaşandı. Yaşanan acı olayla ilgili gelen bilgilerde, Siirt Emniyet Müdürlüğüne ait olan zıhlı bir polis aracının henüz 7 yaşında olan ve karşıdan karşıya geçmek istediği öğrenilen Felek Batur isimli küçük bir kız çocuğuna çarptığı ve talihsiz çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Siirt Emniyet Müdürlüğüne ait olan zırhlı polis aracının Tillo ilçesindeki görevden dönmek üzereyken Aydınlar Caddesine geldiğinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki Felek Batur isimli bir kız çocuğuna çarptığı öğrenildi. Zırhlı polis aracının çarpmasıyla yaralanan küçük kız çocuğunun olay yerinde hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 7 yaşındaki Felek Batur’un hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

 

Siirt Tillo Zırhlı polis aracı 7 yaşındaki çocuk Kız çocuğu Felek Batur Kaza 1 Ölü Siirt Emniyet Müdürlüğü Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı