Siirt'te Caddede Yürüyen Uzman Çavuşa Silahlı Saldırı: Durumu Ciddiyetini Koruyor!

TAKİP ET

Siirt'te bir cadde üzerinde yürüyen Uzman Çavuşa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda ağır yaralanan Uzman Çavuşun kaldırıldığı hastanede tedavisi sürerken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Siirt’te bir cadde üzerinde yürüyen Uzman Çavuşa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda ağır yaralanan Uzman Çavuşun kaldırıldığı hastanede tedavisi sürerken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay, bugün sabah saatlerinde yaya trafiğine kapalı olan bir caddede meydana geldi. Cadde üzerinde yürümekte olan Uzman Çavuş H.N’nin kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. 

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Alınan bilgilere göre, yaya trafiğine kapalı cadde üzerinde ilerlemekte olan Uzman Çavuş H.N’ye doğru yaklaşan kimliği belirsiz kişinin silahını çıkararak 6-7 el ateş ettiği öğrenildi. Uzman Çavuş H.N kanlar içinde yere yığılırken saldırganın olay yerinden kaçarak uzaklaştığı belirlendi. Ağır yaralanan H.N’nin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koşarken olay yerine çağırılan ambulansla Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan Uzman Çavuş H.N’nin vücuduna 2 kurşun isabet ettiği ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

EMNİYET EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Uzman Çavuş H.N’nin sağlık durumu ciddiyetini korurken Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin saldırıyı gerçekleştiren kişiyi yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattığı ve operasyon sonucunda bir şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Henüz gözaltına alınan şahıs hakkında saldırıyı gerçekleştiren kişi olup olmadığı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. 

 

Siirt Siirt haberleri Uzman Çavuş Silahlı saldırı Uzman Çavuşun durumu nasıl