Siirt'te Epilepsi Hastası Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Siirt'te epilepsi hastası olduğu öğrenilen genç, 6. kattaki evlerinin balkonunda epilepsi nöbeti geçirmesi nedeniyle dengesini kaybederek beton zemine düştü. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olan gence ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılsa da müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siirt'te epilepsi hastası olan genç, oturdukları 6. kattaki evlerinin balkonundayken epilepsi nöbeti geçirdi. Nöbet esnasında dengesini kaybeden genç, 6. kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti. 

AA'dan edinilen bilgiye göre, Siirt'te Bahçelievler Mahallesi 1429. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 6. katında ikamet eden epilepsi hastası 19 yaşındaki Tayyip Taner Özekinci, balkonda epilepsi nöbeti geçirerek dengesini kaybedip beton zeminin üzerine düştü. 

Ağır yaralanan Özekinci'ye, olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıdıktan sonra Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak talihsiz genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özekinci'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna götürüldü. 

 

Siirt epilepsi nöbeti balkon