Sigara Bağımlıları Buraya! Akciğerlerden Nikotin ve Katranı Temizleyen Mucize Karışım

TAKİP ET

Sigara bağımlılığı birçoğumuzun hayatını tehdit etmeye devam ediyor. Bu kötü alışkanlıktan ne yazık ki sağlığımız kötüye gitse bile vazgeçemiyoruz. Sigara kullanımı akciğerlerde nikotin ve katran birikmesine neden oluyor. Bu durumda da solunum sürece etkileniyor ve akciğerlerin temizlenmesi için zamanında önlem alınmaması durumunda akciğer kanseri ortaya çıkabiliyor.

Akciğerde biriken katran ve nikotini temizlemek oldukça önemli. Bugün sizlere Akciğerleri temizleme de yardımcı olabilecek mucizevi bir ev yapımı içecek tarifi vereceğiz. 

AKCİĞERLERİ TEMİZLEYEN MUCİZE KARIŞIM

Malzemeler:

Toz zerdeçal
Soğan
Kök zencefil
Sarımsak
Su
Sabır otu (Agave) veya akçaağaç şurubu
Bal

Yapılışı: 

1 litre suyu büyük bir tencerenin içerisinde kaynatın. Kaynayan suya 400 gram ince doğranmış soğanı ilave edin. Daha sonra suyun içerisine bir parça kök zencefil ekleyin ve 2 dakika da bu şekilde kaynağın. 2 dakikanın sonunda Ocağı orta ateşe getirin. Karışımın içerisine iki kaşık toz zerdeçal ilave ederek iyice karıştırın. Daha sonra bir bardak dolusu bütün halde soyulmuş diş sarımsağı ilave edin. Son olarak dolaşımınızın içerisine yarım bardak sabır otu veya Akçaağaç şurubu ekleyin. Bu şekilde malzemeleri beş dakika daha karıştırarak kaynatın ve ocaktan alarak soğumaya bırakın. Karışım soğuduktan sonra süzün ve cam bir kavanoza aktarın. İsterseniz daha sonra buzdolabında saklayarak tüketebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Bu karışımdan 2 yemek kaşığı kadar olarak yarım yemek kaşığı balı ile karıştırın ve Günde 2 defa için. İlk olarak sabah aç karnına içebilirsiniz daha sonrasını Akşam yemeğinden sonra yapmanız tavsiye ediliyor. Bu karışımı sayesinde akciğer denizdeki katran ve nikotin tamamen temizlenir.

akciğerleri temizleyen karışım mucize karışım sigara sağlık son dakika