Şiddet İçerikli Cinsel İlişki Partisine Şok Baskın!

TAKİP ET

Rusya'da düzenlenen bir şiddet içerikli parti polis tarafından basıldı. Ortaya çıkan görüntüler ise büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Rusya'da düzenlenen bir şiddet içerikli parti polis tarafından basıldı. Ortaya çıkan görüntüler ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Rusya'da bir kulüpte şiddet içerikli cinsel ilişki partisinin düzenlediği öğrenildi. Bunun ardından polis tarafından alınan ihbarlar çerçevesinde baskın düzenlenmesine karar verildi. Polis tarafından kulübe yapılan baskın sonrasında pek çok kişinin olduğu ve yere yüz üstü bir şekilde yatırıldıkları belirlendi. 

Polis tarafından bölgede yapılan araştırmalar sonrasında cinsel ilişki oyuncakları ile kırbaçlara rastlanıldı. Bunun ardından polis tarafından cinsel ilişki oyuncaklarına el konulduğu öğrenildi. Kulüpte yapılan baskın cep telefonu kamerası tarafından çekildi. Ardından basına verilen video kısa sürede dünya gündeminde geniş yer edindi. 

ŞİDDET İÇERİKLİ PARTİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Polis tarafından kulüpte bulunan herkes yere yatırıldı. Arama çalışmaları devam ederken kalabalık olmasından dolayı yerde adım atacak yer kalmadığı belirlendi. Bunun üzerine bir polis memurunun diğerine şaka yaptığı kameralara yansıdı. Bunun üzerine 'Yerde yatanlara basabilirsin. Nasıl olsa burası şiddet içerikli bir parti. Canlarını acıtabilirsin' dediği öğrenildi. Rus medyasında geniş yankı uyandıran kulübün nerede olduğu tartışılmaya başlandı. Bunun ardından kulübün Khabarovsk'ta bulunduğu iddia edildi. Sosyal medyada düzenlenen cinsel içerikli partinin ayrıntıları geniş yankı uyandırıyor. Polis tarafından konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

rusya cinsel parti şiddet içerikli