Şeytan Görünümlü Bebek Şok Etti! Annesi Emzirmek Bile İstemedi

TAKİP ET

Hindistan'ın Kuzeyinde yer alan Uttar Pradeş eyaletinde yeni doğan bir bebek herkesi şok etti. Geride bıraktığımız Salı günü dünyaya gelen ve şeytan gibi görünen bebek görenleri şaşkına çevirdi. Bebeğin gözleri iri ve kırmızı, burnu şişmandı. Kulakları olmayan bebeğin ağzı ise bir insan ağzından çok farklıydı.

Hindistan’ın Kuzeyinde yer alan Uttar Pradeş eyaletinde yeni doğan bir bebek herkesi şok etti. Geride bıraktığımız Salı günü dünyaya gelen ve şeytan gibi görünen bebek görenleri şaşkına çevirdi. Bebeğin gözleri iri ve kırmızı, burnu şişmandı. Kulakları olmayan bebeğin ağzı ise bir insan ağzından çok farklıydı.

Geride bıraktığımız Salı günü dünyaya gelen ve doğar doğmaz ülkede yankılanan bebek görünümüyle herkesi şokta bıraktı. Hindistan yeni doğan bebeğin tuhaf görüntüsünü konuşurken ülkede bebeğin görüntüsünün şeytana benzetildiği ve bazı köylülerin bebeğin içine şeytan girdiğini düşünerek büyük kokuya kapıldığı öğrenildi.

ANNE BEBEĞİ GÖRÜNCE EMZİRMEK İSTEMEDİ

Yeni doğan bebeğini gören annenin daha önceki bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söylediği ve bebeğinin yaşamasını istediğini ancak onu emzirmeyi kabul etmediği öğrenildi. bebeğin hastalığının ise genetik palyaço hastalığı olduğu öğrenilirken ailenin bebeğe ‘Can Dostum’ adını verdiği öğrenildi. 

TALİHSİZ BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Çocuğun kontrollerini yapan doktorların ise çocuğun anne karnındayken genetik palyaço hastalığına yakalandığını ve hastalığın anne karnında geliştiğini tespit ettiği bebeğin gelişimini tamamlamadan dünyaya geldiğini belirledikleri öğrenildi. talihsiz bebeğin doğumdan sadece birkaç saat sonra hayatını kaybettiği bilgisi alındı. 

 

hindistan dünya haberleri uttar pradeş şeytan görünümlü bebek anne yenidoğan bebek