Sevinçten yasa: Dünyaya gelen dördüz bebeklerini kaybettiler

TAKİP ET

Fransa'da yaşayan Ahmet ve Sümeyye İşbaz çiftinin sevinçleri, dün dünyaya gelen ikisi kız dördüz bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle yasa dönüştü. Yaklaşık 1 saat sonra yaşamlarını yitiren dördüz bebeklerin cenazesi, Aydın'ın Nazilli ilçesine getirilerek gözyaşlarıyla toprağa verildi. Baba İşbaz'ın dördüzlerinin tabutlarını taşıması, izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinden çalışmak amacıyla Fransa'nın Strazburg şehrine giden Ahmet ve Sümeyye İşbaz çiftinin dün sabah saatlerinde ikisi kız dört bebekleri dünyaya geldi.

Muaz, Zeyd, Safiye ve Halime isimleri verilen dördüz bebekler, sezaryen yöntemiyle dünyaya getirildi. Ancak, dördüzler doğumdan yaklaşık bir saat sonra hayatlarını kaybettiler. İşbaz çifti, kucaklarına alamadan uğurladıkları dördüz bebeklerinin cenazelerini memleketleri Nazilli'ye getirdi. Bugün öğle vakti Altıntaş Mahallesi'ndeki Koca Camii'nde dördüz bebekler için bir cenaze töreni düzenlendi.

BEBEKLER DOĞDUKLARI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Ahmet İşbaz, aile yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde, dördüzlerinin tabutlarını taşırken görüldü. Bu manzara, izleyenlerin yüreklerini burktu. Dördüz bebeklerin cenazeleri, ayrı ayrı kılınan namazın ardından Eğriboyun Mezarlığı'na götürülerek gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

Fransa Aydın sağlıklı bebekler bebekler