Sessizliğini Bozdu! Melih Gökçek Ankara Belediye Başkanı Tuna'yı Topa Tuttu

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Melih Gökçek yerine getirilen yeni Başkan Mustafa Tuna'ya tepki gösterdi. Gökçek, kendi döneminden alınan bir kararın iptal ettirilmesine ateş püskürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Melih Gökçek yerine getirilen yeni Başkan Mustafa Tuna’ya tepki gösterdi. Gökçek, kendi döneminden alınan bir kararın iptal ettirilmesine ateş püskürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden ve sonrasında sessizliğe bürünen Melih Gökçek son olarak yerine seçilen yeni Başkan Mustafa Tuna’nın kendi döneminde Karşıyaka Mezarlığı’nın hemen karşısında bulunan İvedikköy’ün mezarlık yapılması projesinin oy birliğiyle iptaline karar verilmesine büyük tepki gösterdi.

YİNE TWİTTER’DAN YAZDI

Çoğu kez Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Melih Gökçek, kendi döneminde gündeme gelen ve yapımı planlanan projenin iptal edilmesine yine Twitter hesabından tepki gösterdi. ‘On binlerce Ankaralı kaybetmiştir’ diyen Gökçek, Belediye Başkanlığı döneminde verilen mezarlık kararının iptal edildiği haberlerini gazetelerde okuduğunu söyledi. Bu kararın iptal edilmesinin büyük bir yanlış olduğunu söyleyen Melih Gökçek, bu iptal kararının yaklaşık 1 seneye kadar Ankaralı vatandaşların şikayetlerini en üst seviyeye çıkartacağını aktardı. Yaptığı açıklamanın ardından bu açıklamayı yapma gereğini ise ‘Bu ikazı Ankara için boyun borcu olarak gördüm’ şeklinde açıkladı.

İSTİFASI OLAYLI OLMUŞTU

Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa etme süresi oldukça tartışmalı ve olaylı olmuştu. İstifa hakkında çok fazla konuşmayan Gökçek hakkında medyada birçok iddia çıkmış ancak Gökçek bu iddiaların hiçbirine cevap vermemişti. 

 

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek Mustafa Tuna Tepki Mezarlık