Servis Skandalları Devam Ediyor! Bu Kez de 17 Kişilik Servise 32 Öğrenci Bindirdiler

TAKİP ET

Yeni eğitim-öğretim yılında servis skandalları yaşanmaya devam ediyor. Düzce'de 17 kişilik olan bir öğrenci servisine 32 öğrenci bindirildiği öğrenildi. Yolda kontrol yapan Düzce Jandarma Alay Komutanlığına bağlı trafik ekiplerinin servisteki öğrencileri indirerek servis şoförüne ceza kestiği öğrenildi.

Yeni eğitim-öğretim yılında servis skandalları yaşanmaya devam ediyor. Düzce’de 17 kişilik olan bir öğrenci servisine 32 öğrenci bindirildiği öğrenildi. Yolda kontrol yapan Düzce Jandarma Alay Komutanlığına bağlı trafik ekiplerinin servisteki öğrencileri indirerek servis şoförüne ceza kestiği öğrenildi. 

Düzce’nin Beyköy Beldesinde meydana gelen olay şaşkına çevirdi. Düzce İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı olan trafik ekiplerinin okul servislerine yönelik olarak yaptığı denetimler esnasında bir okul servisinde yaşanan skandal ortaya çıktı. 

17 KİŞİLİK SERVİSTEN 32 ÖĞRENCİ ÇIKTI

Okul servisini durduran trafik ekipleri durdurdukları bir öğrenci servisine öğrencilerin üst üste bindirildiği görüldü. Okul servisinin 17 kişilik olduğu belirlenirken servisten 32 öğrencinin çıktığı belirlendi. ekipler araca 32 öğrenci bindiren servis şoförüne cezai işlem uyguladı. Ekiplerin servis kontrolü esnasında servisi bekleyen aileleri de konuyla ilgili uyardığı ve servis şoförüne bin 14 TL ceza kestiği öğrenildi. 

 

düzce beyköy öğrenci servisi 17 kişilik servis 32 öğrenci jandarma ceza