Seri Katil Bahçıvan!

TAKİP ET

2010 – 2017 yılları arasında biri Türk olmak üzere kaybolan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 8 erkeğin akıbeti ile ilgili çalışmalarını sürdüren Kanada polisi...

2010 – 2017 yılları arasında biri Türk olmak üzere kaybolan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 8 erkeğin akıbeti ile ilgili çalışmalarını sürdüren Kanada polisi, Kanada’nın Toronto kentinde bahçıvanlık mesleğiyle uğraşan 67 yaşındaki Bruce McArthur’un sekiz kişiyi öldürdüğünü tespit etti. Bahçıvan Bruce McArthur ise hakkındaki suçlamaları kabul ederek kurbanların fotoğrafını çektikten sonra öldürdüğünü itiraf etti.

İlk aşamada iki cinayetle suçlanan McArthur, geçtiğimiz Ocak ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ancak McArthur dosyasını kapatmayan ve iz süren Kanada polisi, McArthur’u kaybolan diğer 6 erkeğide öldürmekle suçladı. McArthur’un seçtiği kurbanların çoğunluğunun Toronto’nun Eşcinsel Köy semtiyle alakalı olduğu belirtildi.  

Bir evde bulunan kurbanların kalıntılarına dair açıklama yapan Savcı Michael Cantlon, “McArthur, kurbanlarına poz verdikten ve fotoğraflarını çektikten sonra öldürmüş. Kurbanlarının mücevher ve defter gibi eşyalarını ise anı olarak saklamış. Tüm suçlarda cinsel bir doğa mutlaka vardır. Cinayetleri işlerken kurbanlarını bağladığına dair delillere rastladık. Kurbanlarından kalan kalıntıların çoğunu çalıştığı evdeki saksılara, diğer kalıntıları ise bir vadiye gömmüş.” dedi.      

Kanada Toronto McArthur bahçıvan seri katil