Selma Ergeç Can Öz İle Evlendi

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile Almanya'da çocukluğunun geçmiş olduğu kasabada dünya evine girdi.

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, Can Yayınları’nın sahibi Can Öz ile Almanya’da çocukluğunun geçmiş olduğu kasabada dünya evine girdi. İki yıldır birlikte olan Ergeç ile Öz geçtiğimiz gün Ergeç’in çocukluğunun geçtiği Alman kasabasında hayatlarını birleştirdi. Çift, Almanya’nın güneyinde bulunan Gottmadingen’de nikâh defterine imza attı. Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle evlenen Selma Ergeç’le Can Öz’ün nikâh şahitliklerini Deniz Kavukçuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Burcu Kutluk yaptı. Ergeç, nikahında modacı Tuvana Büyükçınar’ın imzasını taşıyan bir gelinlik giydi. Çiftin aslında görkemli bir düğün töreni yapmayı planladığı, ancak son dönemde yaşanan terör olayları ve ardı ardına gelen şehit haberleri nedeniyle sade bir nikâhı tercih ettikleri öğrenildi. Selma Ergeç, hem kendisinin hem de annesinin okuduğu ilkokulun önünde Can Öz ile fotoğraf çektirdi. Topluca çekilen nikah fotoğraflarında bebek bekleyen Nur Fettahoğlu’nun belirginleşen karnı dikkat çekti.

Almanya Burcu Kutluk can öz Deniz Kavukçuoğlu dünya evine girdi evlilik gelinlik Gottmadingen modacı Tuvana Büyükçınar nur-fettahoglu sade tören selma ergeç