Şehit Bedirhan Bebeğin Katili Azat Kod Adlı Terörist Yakalandı

TAKİP ET

Asker eşi Nurcan Karakaya ile bebeği Bedirhan'ın şehit düştüğü hain terör saldırısının faillerinden olan 'Azat' kod adlı terörist Metin Daşdemir, Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonla yakalandı.

Asker eşi Nurcan Karakaya ile bebeği Bedirhan’ın şehit düştüğü hain terör saldırısının faillerinden olan ‘Azat’ kod adlı terörist Metin Daşdemir, Hakkari’ye bağlı Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonla yakalandı.

Azat kod adlı teröristin yakalanmasının son 9,5 aydır aldığı en güzel haber olduğunu söyleyen şehit eşi ve babası Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, “Hain teröristin yakalanması halen ilk günkü gibi taze olan ve hiç azalmayan acımıza bir nebzede olsa su serpti. Devlet büyüklerimize, Cumhurbaşkanımıza, Milli Savunma Bakanımıza çok teşekkür ederim. Eşimin ve bebeğimin intikamının alınacağına dair bana söz vermişlerdi. Hatta Milli Savunma Bakanımız, ‘Onların intikamını almadan Rabbim, bizim canımızı almasın.’ demişti. Bugün aldığım bu haberle intikamımız alındı. Operasyona katılan silah arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Rabbim, güç ve kuvvet versin. Bu hain, birçok saldırıya katıldığı için diğer şehitlerimizin de intikamı alındı. Hakkari Valisi tarafından yapılan açıklamalara göre eşimin ve bebeğimin şehit olduğu saldırıya katılan bu hain, yan koğuşumda kalmakta olan Serkan uzmanın şehit düştüğü saldırıya da katılmış.” dedi.    

Şehit babası Karakaya, “Bu hainlerin sonu elbet bir gün mutlaka gelecektir. Hiçbir terör örgütünün gücü ülkemizi bölmeye ve bayrağımızı indirmeye yetmez. Eşimin ve evladımın ruhu şad olsun.” şeklinde konuştu.

Hakkari’ye bağlı Yüksekova ilçesinde PKK terör örgütü mensubu teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesiyle Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın 25 yaşındaki eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan’ın şehit düşmesi tüm Türkiye’de büyük üzüntüye neden olmuştu.

Hakkari Yüksekova PKK Bedirhan bebek şehit şehit babası son dakika haber terör örgütü terörist