Satırla Korku Yaşatan Komşu İlk Kez Konuştu!

TAKİP ET

Kayseri'de bir apartmanda komşularına ve evlerine satırlarla saldıran kadın ilk kez konuştu ve yaşadıklarını anlattı. Alkollü ve antidepresan etkisinde olduğu için yaptıklarını hatırlamadığını dile getirdi.

Kayseri'nin Kocasinan mahallesinde bulunan bir apartmanda komşuların tamamı yabancı uyruklu olan Christina K. isimli komşularından şikayetçi olmuşlardı. Apartmandan göndermek için imza toplayan apartman sakinleri komşu kadının kendilerine satır ve bıçaklarla saldırdığını bu yüzden evden çıkamadıklarını dile getirmişlerdi. Bunun üzerine apartmanda bulunan güvenlik kamerasından ise kızgın komşunun diğer apartman sakinlerine satır ve sopalarla saldırdığı ortaya çıktı. 

Komşuların şikayetleri üzerine soruşturma açılmış ancak mahkeme tarafından verilen kararda takipsizlikle sonuçlanmasına karar verildi. Komşular ise bu karara isyan ederken son zamanlarda dışarı çıkmaktan dahi korktuklarını anlattı. Ancak söz konusu komşu kadın kendisi savunmak için ilk kez konuştu. 

KOMŞULARIN ÇOCUKLARINI DÖVMÜŞ

İddialara göre Christina isimli komşu kadının üst komşularının küçük kızını dövdüğü ve bu sebepten dolayı iki taraf arasında bir tartışmanın yaşandığı ifade edildi. Çocukları dövülen aile bu durumu engellemek ve can güvenliklerini sağlamak için ev girişi ile bina girişine güvenlik kamerası taktırdıkları öğrenildi. 

Takılan güvenlik kameraları sayesinde komşu kadının sopa ve satırlarla saldırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Söz konusu komşu ise kendisini savundu. Bu süreçte söz konusu kadın ise olay günü alkollü olduğunu ve antidepresan içtiği için kendinde olmadığını belirtti. Savunma olarak ise 'Bana çok büyük iftiralar attılar. Çocuklarımı sığınaklara kilitlediler. Ne yaptığımı hatırlamıyorum ama beni çok yıprattılar' diyerek kendisini savundu. 

kayseri satırlı komşu