Sapık Çiftten Dehşet Olay! 4 Ay Alıkoydukları Çocuğa Tecavüz Ederek İzlettiler

TAKİP ET

İngiltere'de yaşanan ve dünya medyasına yansıyarak büyük yankı bulan haber mide bulandırdı. Bir çiftin 4 ay boyunca alıkoydukları bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve bu anları kaydettiği öğrenildi. Kaydettikleri görüntüleri Amerikalı bir pedofiliye Skype üzerinden izlettikleri belirlenen çiftin yakalandığı öğrenildi.

İngiltere’de yaşanan ve dünya medyasına yansıyarak büyük yankı bulan haber mide bulandırdı. Bir çiftin 4 ay boyunca alıkoydukları bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve bu anları kaydettiği öğrenildi. Kaydettikleri görüntüleri Amerikalı bir pedofiliye Skype üzerinden izlettikleri belirlenen çiftin yakalandığı öğrenildi.

Olay, İngiltere’de yaşandı. İngiltere’de yaşamlarını sürdürdükleri öğrenilen bir çiftin 4 ay boyunca alıkoydukları bir çocuğa cinsel taciz uyguladıkları ve bu görüntüleri kaydederek Amerikalı bir pedofiliye izlettikleri ortaya çıktı.

4 AY BOYUNCA UYUŞTURUCU VEREREK ALIKOYDULAR

2012 yılının Aralık ayından, 2013 yılının Mart ayına kadar ismi gizlenen çocuğu yanlarında uyuşturucu vererek tutan 34 yaşındaki Sarah Gotham ve 36 yaşındaki Craig Forbes’in kıza cinsel taciz uyguladıkları ve bu anların görüntülerini kaydederek yaşamını California’da sürdüren 42 yaşındaki pedofili hükümlüsü olan Kori Ellis isimli bir adama Skype üzerinden izlettikleri belirlendi.

PEDOFİLİ HÜKÜMLÜSÜ YAKALANDI

Olayın ortaya çıkmasının ardından pedofili hükümlüsü olan Ellis, ABD’de yakalanarak İngiltere’ye getirildi. Yapılan araştırmalarda Ellis’in kendisine ait olan bilgisayarından birçok cinsel içerikli çocuk filmi çıktı. 42 yaşındaki Ellis’in kendisine yanlarında tuttukları çocuğun cinsel tacizini izleten İngiliz çift hakkında da bilgiler verdiği belirtildi. Olayın mahkemeye taşınmasnın ardından çiftten Sarah Gotham 9 yıl, Craig Forbes ise 8 yıl hapse çarptırıldı. Pedofili hastası Ellis için de 15 yıla kadar hapis istendiği öğrenildi.

 

İngiliz çift Sapık çift Çocuk Tecavüz Alıkoyma Skype Yayın Pedofili Amerika Dünya haberleri